Ledenvergadering 15 februari

Door Henk Bleekemolen op 30 januari 2023

Beste mensen,

Hierbij nodig ik u uit voor de ledenvergadering op woensdag 15 februari 20223 . De vergadering wordt gehouden in  MFC Boerderij de Schooten, Van Waardenburglaan 22 in Den Helder  en begint om 19.30 uur.

De agenda ziet er als volgt uit:

  1. Opening
  2. Verslag van 15 november 2022
  3. Verkiezingscampagne Provincie en Waterschap
  4. Peter de Vrij praat ons bij over de hoofdlijnen uit het college programma.
  5. De fractie praat ons bij over de zaken die in de raad en de commissies aan de orde zijn.
  6. Wat verder ter tafel komt.
  7. Afsluiting

Wij zien u graag op de ledenvergadering. Mochten er in uw omgeving mensen zijn die belangstelling hebben voor onze partij, dan zijn deze welkom op deze vergadering. Nodig ze uit om eens kennis te maken.

We zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter van het afdelingsbestuur. We zoeken iemand die de energie en de ideeën heeft om de komende jaren te werken aan de verjonging en vernieuwing van de partij. Andere afdelingen in het land lukt dat ook. Dat moet bij ons toch ook kunnen.

Het gaat de komende jaren ergens om: verbetering van de positie van iedereen die van een uitkering afhankelijk is, meer sociale woningbouw, verbetering van het onderwijs, compensatie voor de gierende inflatie, vereenvoudiging van allerlei regelingen en belastingen, het dichten van de kloof tussen arm en rijk. Om even een paar dingen te noemen.

 

Tot de 15e!

Het afdelingsbestuur

Henk Bleekemolen

Sjoerd van Groning

Annemieke Kasander