Commissielid Bestuur en middelen / fractie penningmeester en kandidaat raadslid

John Kassander

John Kassander

Over John Kassander

Ik ben John Kasander. Als de verkiezingen er zijn ben ik 65 jaar oud. Ik heb 34 jaar gediend bij de marine en op 1 december 2003 ben ik met FLO gegaan. Vlak voor mijn pensionering heb ik nog eeen post HBO opleiding gedaan in kwaliteitskunde bij de hoge school Utrecht. Na mijn pensionering heb ik mij op de politiek gestort.

Ik ben 4 jaar raadslid geweest en doe nu al 8 jaar commissiewerk. Ik ben gespecialiseerd in de commissie Bestuur en Middelen (o.a. financiën). Ik heb niet de ambitie om raadslid te worden maar ik wil wel graag de fractie blijven ondersteunen. Aangezien ik gepensioneerd ben heb ik veel tijd om zaken uit te zoeken. Uiteraard is dit als de nieuwe fractie daar prijs op stelt. De eerlijkheid gebied mij te zeggen dat mijn gezondheid niet optimaal is. Ik ben al jaren longpatiënt en door de grote hoeveelheid medicijnen ben in gehandicapt geraakt.

Mijnhobby was altijd tourritten rijden met mijn motor. Aangezien ik nu gehandicapt ben gaat dat helaas niet meer. Ik doe dat nu met de auto maar dat is minder leuk als met de motor.