Kandidaat raadslid

Ivonne Hoevers

Ivonne Hoevers

Over Ivonne Hoevers

Mijn naam is Ivonne Hoevers, geboren op 17 januari 1951 te Bandoeng ( Indonesie), getrouwd en ik heb 4 volwassen kinderen.

Na het slagen van mijn HBS-opleiding ben ik gaan werken  werken bij een bank in Den Helder. Ik heb in het bankwezen diverse opleidingen gevolgd en dat heeft geleid tot een leidinggevende functie. Daarna heb ik gewerkt op de afdeling Financiën bij de Gemeente Den Helder. Na deze periode heb ik kortstondig in het buitenland gewerkt als leidinggevend hostess.

Uiteindelijk ben ik, gedurende 34 jaar ,werkzaam geweest bij Zorggroep Tellus ( voorheen Zorgcentrum De Lichtboei en Huis ter Duin )  te Den Helder als Directie/Bestuurder, verantwoordelijk voor de totale bedrijfsvoering en financiën. Bij aanvang van deze functie heb ik een specifieke 2-jarige directie opleiding in  Haarlem gevolgd . Met deze opleiding kon ik aan de slag als directie in het bedrijfsleven.

Tijdens mijn functie heb ik diverse renovaties en nieuwbouwprojecten, mede\ gerealiseerd, zo ook de nieuwbouw van Zorgcentrum “De Groene Vecht”te Den Helder. Eveneens heb ik in deze periode 2 jaar rechten gestudeerd aan de Universiteit De Uithof te Utrecht. Door de nieuwbouw van De Groene Vecht moest ik deze studie opgeven.

Waarom wil ik in de Raad voor de PvdA?

In de eerste plaats sta ik achter de standpunten en doelen van de partij en ondersteun ik deze en voel ik mij bij deze partij thuis.

Ik zou heel graag in de Raad willen, om vanuit mijn deskundigheden en ervaring in het werkveld het belang met name van de inwoners en de Gemeente Den Helder  te dienen in brede zin van het woord. Vooral voor zorg en gezondheid en armoedebestrijding en vanzelfsprekend andere items zou ik mij volledig voor de PvdA in de Raad willen inzetten.