Overlijden John Kasander

Door Peter de Vrij op 28 april 2018

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het nieuws dat ons oud raadslid en lid van de steunfractie John Kasander is overleden.

De politieke carrière van John , die van origine werkzaam was bij de Koninklijke Marine, begon toen hij op 24 april 2006 gemeenteraadslid werd in Den Helder . In 2004 werd hij lid van de PvdA waarna hij in 2005 toetrad tot het afdelingsbestuur in de functie van secretaris. Na zijn periode in de gemeenteraad is John altijd actief geweest in de steunfractie tot aan de afgelopen verkiezingen aan toe. In al die jaren is John ook fractiepenningmeester geweest.

Binnen de fractie hield John zich altijd bezig met bestuur en middelen en financiën.  Door zijn inzicht en bevlogenheid was John van grote waarde voor onze fractie en onze partij en wij zullen hem daar ook zeker gaan missen.

Wij wensen zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte toe.

 

Maja de Jong, voorzitter

Peter de Vrij, fractievoorzitter

Gelegenheid om van hem afscheid te nemen is op woensdagmiddag 2 mei van 16.00-17.00 uur in het Oleohof , Langevliet 60C  in Julianadorp ( achter de apotheek). De uitvaartplechtigheid zal donderdagmiddag 3 mei plaatsvinden 0m 12.00 uur in crematorium te Schagen.

 

Peter de Vrij

Peter de Vrij

Peter de Vrij 41 jaar werkzaam geweest  in de gezondheidszorg. In het grijze verleden begonnen in het voormalige Lidwina – en Parkzicht ziekenhuis en  sinds 1980 in verpleeghuis Den Koogh/de Zeester. Hier ben ik werkzaam geweest als Verpleegkundig Specialist. Den Helder is een stad welke in de steigers staat wat betreft de stadsvernieuwing, maar ook

Meer over Peter de Vrij