2 november 2018

Aukelien Jellema op 7e plek kandidatenlijst Provinciale Staten

Aukelien Jellema, onze huidige Helderse lid in de Provinciale Staten van Noord-Holland, heeft een voorlopig een 7e plek toegewezen gekregen op de kandidatenlijst voor de komende verkiezingen.  Tijdens de algemene ledenvergadering op zaterdag 10 november zal de lijst definitief worden vastgesteld door de leden.

Toelichting kandidaatstellingscommissie: Aukelien is een echte volksvertegenwoordiger. Ze straalt stabiliteit, rust en degelijkheid uit. Ze is gewaardeerd vanwege haar uitgebreide dossierkennis en betrouwbaarheid. In de hele provincie is ze een bekend gezicht. In haar beperkte vrije tijd kan zij enorm genieten van cultuur.

Aukelien: “Ik zie het als mijn opdracht om positieve aandacht te krijgen voor de Kop van Noord-Holland en in het bijzonder voor Den Helder. Daar heb ik de afgelopen vier jaar aan gewerkt, maar die opdracht is nog niet klaar. Ik wil dat we daar gezamenlijk in de volgende Statenperiode aan blijven werken.”

Richard de Graaf is terug te vinden op een 22e plaats

Toelichting kandidaatstellingscommissie: Richard is ondernemer met een eigen camping in Julianadorp en was daarvoor werkzaam als journalist. Hij is een enthousiaste PvdA’er met een groot netwerk in de Kop van NoordHolland. Richard is lid van het FNV-bestuur en was Statenlid van 2007 tot 2011. Hij is actief in het PvdA netwerk Defensie, lid van de Rode Ondernemers en zet zich in voor goede
werkomstandigheden wereldwijd, Europese ontwikkelingssamenwerking en regionale fondsen.”

Richard: “Als algemeen bestuurslid van de FNV vind ik het belangrijk dat de Provincie, waterschappen en gemeenten sociaal en duurzaam aanbesteden en het goede voorbeeld geven als werkgever. Ik hoop dat deze lijst kiezers aanspreekt”

Kandidatenlijst

https://noordholland.pvda.nl/wp-content/uploads/sites/346/2018/11/Kandidatenlijsten-PS-Noord-Holland-2018.10.31.pdf